Jouw essentie-jouw flow

Heb jij je weleens afgevraagd waarom dingen niet lukken, waarom anderen gelukkiger zijn dan jij? Vergelijk jij jezelf met de successen van anderen, kijk je naar het gras dat groener lijkt dan dat van jou? Loop je regelmatig vast in je gedachten en gedrag? Dit zijn duidelijke teken dat jij niet vanuit jezelf leeft maar wilt voldoen aan het beeld dat de buitenwereld schijnbaar verwacht. Dit is een zware weg.

Ieder mens heeft zijn eigen pure essentie waarvan uit kwaliteiten stromen die het mogelijk maken dingen te bereiken en met succes te leven. Ik begeleid mensen om te komen tot hun eigen kern, hun essentie om van daaruit in vrijheid te leven. Hoe je dat kan bereiken laat ik je graag zien en ervaren. Wil jij je eigen essentie en kern ervaren dan help ik je graag.

Ratio versus gevoel- de gedachten die ons bedriegen

Wij leren van kind af aan dingen slim en handig op te lossen. Ons aan te passen aan wat er van ons gevraagd wordt.  Meestal maak je gebruik van je ratio om allerlei situaties te handelen. Daarbij ga je voorbij aan wat je voelt en zit je 1,2,3 in een mindset waar je ziel niet achter staat. Als je dit vaak genoeg doet ontstaat er afstand tussen wie je echt bent en wat er binnen bij jou leeft en wat je naar buiten laat zien. Ons ego, hetgeen dat wij naar buiten tonen heeft daarbij altijd het slechtste met ons voor.
Het houd je in de comfortzone, je zogenaamde veiligheid en zekerheid die jij denkt te hebben. Het is je harnas die ogenschijnlijk lekker voelt.