Ontmoet Jezelf in het Jij-Huis van Stichting Jij

Home/Blog/Ontmoet Jezelf in het Jij-Huis van Stichting Jij

5 november – 6 november
5 november om 10:00 tot 6 november om 15:30

Wil jij aankomen bij jezelf en stoppen met denken en malen? Wil jij leven vanuit je hart en vrijheid? Oude Overtuigingen, oordelen, ego komen voorbij. Loslaten met de Sedona-methode, oefeningen en meditatie. Kom dan naar de 2 daagse workshop “ontmoet jezelf” op deze bijzondere locatie in Rotterdam van Stichting Jij. Deze workshop is voor iedereen, die wil ophouden met zoeken. Diverse Yoga-workshops, chakra’s van Renate van der Knaap www.welonthouden.eu. Intuïtieve oefeningen en meditatie van Astrid Luciga www.gototheflow.nl Samen vieren we een bijzonder weekend die je niet gauw vergeet. Dit weekend kan een verschil voor je ontwikkeling maken..
Als je nu nog verder twijfelt neem contact op, informeer, stel vragen en sta open voor wat je dit weekend kan brengen. een verandering van je mindset wordt het zeker. Je krijgt nieuwe inzichten in oud gedrag. Je kan in je eigen spiegel en die van anderen kijken. Thema’s als angst, prestatiedrang, perfectie, moeten, niet kunnen, niet durven, niet gezien worden, niet gehoord worden, geen succes hebben, niet durven te zijn wie je werkelijk bent, transformatie van jezelf op celniveau. Je zal versteld staan wat je allemaal kan na dit indrukwekkende weekend.
Na dit weekend kun je een gratis sessie van 1 uur bij Astrid van Go to the Flow boeken. Er komen dingen los, die je in een sessie verder een plek kan geven. dit speciale aanbod is beperkt geldig voor alle deelnemers.

Wanneer: 5 & 6 november
Tijd: 10:00-15:30, inloop: 9.30 uur
Waar: Rotterdam, Jij-Huis in Kralingen. Adres ontvang je bij inschrijving.
Investering: € 99,- p.p., 2 personen € 89,10 p.p.
Kom je met z’n tweeën, dan geld de speciale “samen korting” p.p. van € 9,90
Inschrijven: astrid@gototheflow.nl

By |18 oktober, 2016|Blog|0 Comments

Leave A Comment