Recensies

Home/Recensies

Leonard
6 april 2016

Na het coaching traject van een aantal maanden kan ik wel zeggen dat er grote veranderingen hebben plaats gevonden in mijn leven. Astrid heeft mij gesteund open te gaan. Zij heeft mij laten zien wie ik ben en hoe andere mensen reageren op mijn gedrag. Ze heeft mij geraakt met haar manier van dingen laten zien en af en toe letterlijk de spiegel voorgehouden. Ik kan na deze periode wel zeggen dat ik echt blij ben deze stap gezet te hebben. Het is zeker aan te raden. Het vergroot het inzicht op je zelfbeeld. Maar zeker ook, dat het fijn is om dingen echt af te sluiten en gebeurtenissen achter je te laten.

Bas
25 mei 2016

Astrid heeft me geholpen om tot de kern van mijn probleem te komen. Daarbij neemt ze de tijd voor je, is er alle aandacht en is ze op de juiste momenten confronterend. Dit heeft mij op weg gezet naar actie om mijn probleem op te lossen!

Jacqueline
1 juni 2016

Door persoonlijke issues en emotionele spanningen na mijn scheiding ben ik in contact gekomen met Astrid die mij eigenlijk in een 1e gesprek al kon raken met het bijna feilloos vaststellen van de problemen waar ik tegen aan liep en waar ik aan moet gaan werken. Dat vond ik knap. Ik heb veel gesprekken gehad met meerdere mensen. Maar zij pakte er zo de belangrijkste dingen uit. Alleen door dit gesprek alleen en de klik die ik ook met haar had. Wat ik zeer belangrijk vind; Ik ben nu zeer gemotiveerd om tot de kern te komen en te werken aan mezelf. Astrid houd je op een positieve manier een spiegel voor. Hierdoor werd ik geraakt en ben zeker een goede stap verder op weg naar mijn innerlijk herstel.

Jan van Eijk
21 juli 2016

Astrid, een fantastische vrouw, je kan wel zeggen een engel voor velen, met passie voor haar werk en haar cliënten, zeer respectvol naar de medemens.
Zij doet haar werk in liefde voor het vinden van de kern van de zaak in gesprekken van hart tot ziel.
Kortom: Astrid is de sleutel tot zelfbevrijding.

Rachida El Mokhtari
29 juli 2016

Astrid heb ik ervaren als een zeer betrokken en warme vrouw die recht door zee is. Ze neemt geen blad voor de mond. Ze bracht mij tot de kern dmv duidelijke, respectvolle communicatie. Door haar coaching ben ik tot een heel belangrijk inzicht gekomen waar ik mijn hele leven al mee worstel met betrekking tot familie. Door dit inzicht op de juiste momenten toe te passen in mijn dagelijks leven, ervaar ik innerlijke rust en ruimte. En dat na 1 sessie!

Juul
28 december 2016

Ben bij Astrid in coaching gegaan omdat ik in een periode van me leven zat waarin ik me erg onrustig voelde en niet echt goed voor me zag wat voor keuzes ik had mbt mijn carrière. Astrid heeft me geholpen om die rust weer te vinden en door het laten inzien van bepaalde eigenschappen kreeg ik ook mijn keuzes wat duidelijker voor ogen. Verder is Astrid een fijne, eerlijke, gezellige vrouw en erg prettig om coaching van te krijgen, zelfs op afstand. We hebben mijn sessies namelijk via de Skype gedaan en dat werkte perfect. Ik kan Astrid iedereen aanraden. Dank!

Chantal
11 januari 2017

Astrid heeft mijn man en mij enorm goed begeleid. Ze kan heel confronterend zijn, maar dat was juist goed. Ze luistert, vraagt door en is heel eerlijk.
We zien nu in waar ons probleem ligt en waar we aan moeten (blijven) werken, individueel en samen.

Erik
17 januari 2017

In mijn zoektocht naar hulp was Astrid de eerste die direct contact opnam met mij en mijn partner. Ik had direct een goed gevoel bij haar: eerlijk direct en betrokken. Dit gevoel is tijdens onze coachingperiode niet weg gegaan. Ze is echt naast ons gaan staan en heeft ons super geholpen te ontdekken waar de kern(en) van onze problemen lagen. Astrid stelt zich menselijk en zeer betrokken op, is recht op de man/vrouw af en weet goed en snel de angel te ontdekken, confronteert daar ook direct mee en werkt mee aan oplossingen. Hiernaast is ze ook nog vriendelijk en lief.

Default Avatar100
Tim van der Arend
31 oktober 2018

Onlangs heb ik meerdere sessies gehad bij Astrid omdat ik niet goed in mijn vel zat. Dankzij Astrid ben ik langzaam maar zeker uit mijn schulp gekropen en heb ik mezelf opnieuw leren kennen. Astrid was altijd zeer professioneel, gefocust en respectvol. Haar manier van werken sprak me ook erg aan; niet alleen gesprekken maar ook meditatieoefeningen en het nabootsen van praktijksituaties. Kan haar alleen maar aanbevelen!

Thomas Oosterbaan
12 oktober 2015

Begin dit jaar ben ik in coaching gegaan bij Astrid Luciga van Go to the Flow. Ik werk zelf al 10 jaar in de hulpverlening maar er zijn dingen gebeurd in mijn leven waar ik in 26 jaar tijd nooit echt goed aandacht aan heb besteed. Ik heb altijd het idee gehad dat ik goed in staat ben om mijzelf te coachen. zelf coach ik ook mensen. zowel privé als in mijn werk. Maar ik kwam er niet meer uit. Ik had stress en merkte dat ik in de omgang met mensen steeds kortaf reageerde. Door de gesprekken met Astrid heb ik enorme bewustwording gekregen van wat mij dwars zat en waarom ik altijd zo een enorme muur om mij heen heb. Astrid gaf mij altijd een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Ik kon met haar alles bespreken en wij gingen samen op zoek naar de kern van mijn zijn. Ik had nooit verwacht dat ik er zoveel uit zou halen. Het was elke euro dubbel en dwars waard!

Renate
10 december 2015

Enige tijd liep ik rond met innerlijke onrust. Totdat ik met Astrid in gesprek kwam. Ik heb Astrid leren kennen als een vriendelijke doortastende coach. Ze weet je haarfijn te prikkelen door de juiste vragen te stellen. Dit zet je aan tot nadenken en geeft je bewust woordingen van de situatie. Haar vakkennis gecombineerd met een gezonde dosis lef heeft mij er toe gebracht dat de innerlijke onrust verdwenen is. Er heeft werkelijk verandering plaats gevonden, wat ook mijn omgeving merkt. Zonder poespas, met passie helpt Astrid je jouw eigen doelstelling te behalen.

bryan
29 december 2015

Na jaren met ontevredenheid en diep verstopte issues rondgelopen, vicieuze cirkel van negativiteit en onrust dat zich steeds herhaalde, ben ik in contact gekomen met Astrid. Ik had al diverse psychologen gecontact maar na 1e contact(telefonisch) met Astrid was er al een band, het gevoel van: ze begrijpt mij en wat er op het moment speelt. Na een aantal sessies met Astrid en heel wat huiswerk heb ik mezelf weer teruggevonden. Ik sta nu weer sterk in mn schoenen en ik leef eindelijk zoals ik wil. Ik begon 2015 verward, gestrest, en totaal niet lekker in mn vel. Dankzij Astrid en haar tips heb ik mn leven weer op de rit, dik tevreden over de werkwijze en het resultaat is geweldig. Uit mn comfortzone gekomen en er zijn deuren voor me opengegaan. Door Astrid sluit ik een geweldig jaar af!

Willem
1 februari 2016

Astrid heeft mij mijn ogen geopend met haar directe en vriendelijke aanpak.
Het gesloten wezen van mij is verleden tijd. Zij heeft mij laten zien dat open zijn en het laten zien van emoties geen slecht ding is. Het dieper in gaan op mijn verleden, door gewoon mijzelf te confronteren met de juiste vragen en mij te laten denken hoe en wat ik daarbij voel, heeft mij veel inzichten gegeven. Nu kan ik juiste beslissingen nemen en aan mij zelf denken zonder altijd een ander voorop te stellen. Zij heeft mij veel gegeven door direct te zijn en te blijven vragen en te zoeken naar de diepere lagen in mij. Het leven lijkt nu een stuk makkelijker voor mij door meer mijzelf te zijn.
En ik dank Astrid hiervoor, dat ik heb ontvangen wat ik nodig had en dat nu dagelijks kan inzetten... door mijzelf te kunnen zijn.

Inge
9 februari 2016

Zo’n half jaar geleden kwam Astrid op mijn pad. In een periode van grote relatieproblemen en liefdesverdriet. De communicatie was vastgelopen, we kwamen er samen niet uit, met onvervulde dromen en een klein kind tussen ons. Ik had me bewapend op alle fronten, was opgesloten in mezelf. We vroegen Astrid om ons te helpen om uit de verstikkende situatie te komen.

Astrid is direct, vriendelijk en respectvol. Naast het onderzoeken van persoonlijke overtuigingen en diep gelegen angsten, wijst ze helder aan wat er in de communicatie mis gaat. Gaandeweg lukte het steeds beter om patronen te herkennen. De coaching bracht rust en begrip tussen ons. Het was enorm intensief, maar altijd was er veiligheid waarbinnen ik leerde weer kwetsbaar te zijn. Zonder de coaching had de situatie er nu anders uitgezien, dat weet ik zeker. Het gaat goed met ons, en beter dan dat. We zijn samen en genieten, iedere dag meer.

Jim
16 februari 2016

Iemand die luistert...!
Goed luistert...!!!
Go to the flow kan ik iedereen aanraden.

72 + 4 =